Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát. További részleteket Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz.
Menü

A Garden by Zoe összetevői

A Garden by Zoe összetevői A Garden by Zoe növénydoboz válogatott alapanyagokból készül.

Az összetevők listáján szinte csak természetes anyagokat találsz. Valamennyi kiválasztásakor a fenntarthatóság, a természetesség és az vezérelt bennünket, hogy növénydobozaink sokáig saját dobozukban pompázhassanak otthonodban. 

A Garden by Zoe növénydobozok összetevői:
- Magas minőségű, többrétegű, egyedi méretre gyártott kartonpapír, amelyből a növénydobozok készülnek. A henger alakú növénydoboz látványos és nagy méretű ajándék. A doboz 18,5 cm magas, átmérője 13 cm. Ez a méret kifejezetten a Garden by Zoe növénydobozokhoz készül, gyönyörű minőségben. Ilyen kivitelezésben, ekkora méretben biztosan nem találkozhatsz hasonló dobozzal.
- Újrahasznosított műanyag edény, amely ültetőtálként funkcionál. Ez kerül a doboz belsejébe, tökéletesen illeszkedve ahhoz. Célja biztosítani, hogy a növények sokáig biztonságban lehessenek.
- Kiváló minőségű kaktusz és pozsgás virágföld, amely a növények hosszú életének egyik fontos hozzávalója.
- Gondosan válogatott, első osztályú növények csak a legmegbízhatóbb termelőktől. Ez garantálja, hogy a növénydobozokba valóban csak a legszebb növények kerüljenek.
- Gyönyörű fehér díszkavicsok, amelyek a kompozíciót ékesítik.
- Természetes, növénybarát ragasztó, amivel a kavicsokat rögzítjük a szállíthatóság érdekében. A növényt egyáltalán nem bántja, átültetéskor pedig könnyedén feloldható.
- Selyemből készült szalag, gumival, ami kívülről kerül a dobozra, az általad választott színben. A gumi segítségével válik könnyebbé a le- és felhelyezés.
- A legfontosabb összetevő pedig a csipetnyi szeretet, amivel Te teszed teljessé a növénydobozt :)

Keresés