Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát. További részleteket Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz.
Menü

Fizetés, biztonságos szállítás

FIZETÉS

A Garden by Zoe webshopban banki átutalással, bankkártyás fizetéssel és utánvéttel rendezhető a vásárlás. Fontos, hogy személyes átvétel esetén nincs lehetőség a vételár kiegyenlítésére, ezért kérjük, átvétel előtt rendezd a termék árát. Kérjük, rendeléskor azt is vedd figyelembe, hogy a termékre nem vonatkozik az elállási jog, így átvételt követően nem tudjuk visszavenni. 

Bankszámlaszámunk: 11773425-00962432 (OTP)

 

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Valljuk, hogy a különleges ajándéknak nem csak készítésekor, hanem a termék vásárlóhoz érkezésekor is különlegesnek, de legfőképpen épnek kell lennie. Éppen ezért Magyarországon belüli futárpartnerünk kiválasztásánál törekedtünk arra, hogy a lehető legmegbízhatóbb, virág- és növényszállításban is jártas szolgáltatót találjuk meg. A termékek tervezésekor is külön hangsúlyt fordítottunk a szállíthatóságra, összeállításkor pedig kellő körültekintéssel járunk el, több biztonsági elem is kerül az összeállítási láncba, amelynek köszönhetően a növénydobozok sértetlenül kell, hogy megérkezzenek a címzetthez. 

A hideg, téli napokon minden dobozunk mellé elérhetővé teszünk egy legalább 40 óráig meleget adó melegítőtasakot, amely biztosítja a megfelelő hőmérsékletet a szállítás során. A melegítőtasak opcionálisan rendelhető, tartós fagy esetén javasoljuk a használatát.

A téli időszakon kívül lehetőség van MPL csomagpontra is kérni a kézbesítést, így a csomag a nap bármely szakában átvehető és a szállítási díj is kedvezőbb. Csomagpontra történő szállítás esetében bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással rendezhető a vásárlás ellenértéke.

A termékeket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kiszállítani. A csomag várható érkezési idejét a termékek kosárba helyezését követően, a kosároldalon láthatod. Csomagajánlatban szereplő csomagjainkat a különleges nap előtt (pl. Anyák napja, Nőnap) kiszállítjuk.

Egyelőre Magyarország területén belül lehetséges a kiszállítás lehetőségét igénybe venni. Dolgozunk azon, hogy a nemzetközi kiszállítás is rövid időn belül elérhetővé váljon.

 

IDŐZÍTETT SZÁLLÍTÁS, CÍMZETTHEZ KÉZBESÍTÉS

Amennyiben egy később időpontban, vagy egy megadott napon szeretnéd, hogy a csomag közvetlenül a címzetthez érkezzen, jelezd nekünk megjegyzésként a rendelés során. A közvetlenül a címzetthez kézbesített csomagok esetén nem tüntetjük fel a csomag értékét, így valódi meglepetés lesz. Kérjük, ilyen esetben mindig add meg a saját és a címzett elérhetőségét is, hogy kérdés esetén Veled is felvehessük a kapcsolatot.

Keresés