Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát. További részleteket Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz.
Menü

Így készül a Garden by Zoe növénydoboz

Így készül a Garden by Zoe növénydoboz

Minden darabot egyedileg, kézzel állítunk össze, alapos minőségellenőrzés után.

Korábbi posztunkban olvashatsz az összetevőkről, amelyek valamennyi Garden by Zoe növénydoboz alapanyagául szolgálnak.

A növénydobozok készítésekor első lépésként az általad választott növényt készítjük elő ültetésre. Ennek során kiválasztjuk a legszebb, legteljesebb növényünket, vagy kompozíció választása esetén a kompozícióhoz tartozó növényeket.

Második lépésként az ültetőedényt feltöltjük minőségi kaktusz és pozsgásfölddel, majd beültetjük a növényt. Az ültetést követően díszkavicsot szórunk a tetejére, amit természetes, növénybarát ragasztóval rögzítünk.

A beültetett növényt ezután egy napig pihentetjük, majd megöntözzük és az ültetetőedényt is beragasztjuk a doboz aljába. Ezt újabb egy napos pihentetés követi, csak ezt követően helyezzük rá a doboz tetejét és a szalagot.

A dobozt selyempapírral ízlésesen csomagoljuk, hogy megóvjuk a sérülésektől, majd kartondobozba helyezzük és természetes, növényi alapú térkitöltővel béleljük.

A szállítódoboz csomagolásánál (amennyiben futárszolgálattal rendelsz tőlünk) a lehető legnagyobb körültekintéssel járunk el.

Mindezen óvintézkedések segítenek, hogy a növénydobozod teljes pompájában, épségben érkezzen meg Hozzád. Tőled csak annyit kérünk, hogy szállításkor a lehető leghamarabb vedd át a dobozt és átvételt követően biztosíts egy kis napfényt - egészen az átadás pillanatáig.

Keresés