Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát. További részleteket Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz.
Menü

Mi az a Garden by Zoe?❤️

Mi az a Garden by Zoe?❤️

A Garden by Zoe Magyarország egyetlen élő növénydoboza. Tiéd az érdem, hogy ránk találtál!

Első ránézésre egy gyönyörű doboz, egyedi masnis szalaggal átkötve. Választhatod fehér, vagy fekete dobozzal és legalább 5 különböző színű szalaggal. 
Pontosan így néz ki teljes pompájában, a kiszállításkor, az átadás pillanatát megelőzően:

Amikor eljön a megfelelő pillanat és átadod a meglepetést, lekerülhet a dobozról a szalag és a doboz teteje. Ekkor bújik elő a benne dobogó szív, a csodálatos növénykompozíció. Az alábbi videóban láthatod, hogyan néz ki mindez.

A növénykompozíciót Te állíthatod össze, attól függően, hogy kinek és milyen alkalomra szeretnél meglepetést okozni. A kollekciók megalkotásánál ugyanis nagy gondot fordítottunk arra, hogy kellően kifejező lehessen az összeállítás. Érzéseidet - egy klasszikus virágdobozzal ellentétben - nem csupán a növény, hanem a doboz, vagy éppen a szalag megválasztásával is tudod kommunikálni, komplexebben kifejezni. A szebbnél szebb variációk pontosan úgy néznek ki, mint a képeken :)

Miután a növénydoboz megtalálta méltó helyét otthonotokban, a doboz tetejét is fel tudjátok használni, ízléses kialakításával szolgálhat például tálalóként csokoládéhoz. 

Az élő növénydoboz tökéletes születésnapi ajándék, névnapi ajándék, Valentin-napi ajándék, nőnapi ajándék, de meglepheted vele szerelmedet az évfordulótokra, vagy akár édesanyádat, kollégádat is egy-egy különleges alkalomra. 

Keresés