Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát. További részleteket Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz.
Menü

Rólunk

"Különleges ajándék annak, aki Számodra igazán különleges" - ez a gondolat hívta életre a Garden by Zoe termékeit.

A Garden by Zoe egy álom megvalósulása! Benne van a növénykollekciók megalkotója, Zoe kreativitása, a stílus iránti kérlelhetetlen ragaszkodás, az öko-barát szemlélet és egy élő teremtés: egy (vagy akár több) csodálatos növény!

Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan különleges ajándékot sikerült megalkotnunk, amely üde színfoltja lehet bármely otthonnak. Olyan növénydobozt, amely az átlagosnál kevesebb törődést igényel, viszont gyönyörű színekben pompázik.

Figyelünk rá, hogy a termék előállításában közreműködő partnereink hasonló szemléletmódot kövessenek. Növényeinket a legmegbízhatóbb termelőktől szerezzük be, a dobozok előállításához a legmodernebb, környezetbarát technológiát használjuk és a környezettudatosság jegyében a személyes átvétel lehetőségét is biztosítjuk. Itt olvashatsz részletesen arról, hogyan készülnek a növénydobozok, ezen az oldalon pedig az összetevőket foglaltuk össze.

Reméljük, hamarosan Téged is a Garden by Zoe boldog vásárlói között köszönthetünk!

Kínálatunk folyamatosan bővül, ezért érdemes gyakran visszatérni oldalunkra!

Keresés